Babil.com ve indirimkodlarim.com’un organizatörlüğünü yaptığı “1 TL’ye kitap ve e-kitap okuyucu” kampanyası 16 Eylül 2015 saat 12.00’de başlayıp 23 Eylül 2015 saat 12.00’de son bulacaktır.
Başvuran her katılımcı babil.com’da yapacağı tüm alışverişlere %7 indirim yapan kupon kodunun sahibi olacaktır. Ayrıca otomatik sıralamadaki her 20.(yirminci) kişi 30 TL sepet indirimiyapan özel kuponun sahibi olacaktır. Kupon kodları en geç 30 Eylül 2015 tarihine kadar kullanılmalıdır.
Katılımcılar 399 TL değerindeki Calibro Touch Luxe-kitap okuyucunun fiyatını 1TL’ye indirecek olan özel kupon kodu edinebilmek için kampanya sayfasındaki cümleyi tamamlayıp başvuru yapmak zorundadır. Kampanya bitiş tarihi itibarı ile en fazla beğeni kazanan ilk 5 yorumun sahipleri, bu özel kuponları almaya hak kazanır. E-kitap okuyucu alışverişlerinde geçerli bu kuponlar, 24 Eylül 2015 tarihinde katılımcıların e-posta adresine gönderilecektir. E-kitap okuyucu indirim yapan kupon kodları, 31 Aralık 2015 tarihine kadar geçerliliklerini koruyacaktır.